7/27/2013

Hiilarit ja fiilarit ennen EM kisoja

Šmorjensta! Saksa ja ruutiaseiden EM -kilpailut kutsuvat, joten nyt on aika kerrata tunnelmat ennen h-hetkiä. Suhl on kilpailupaikkana uusi jokaiselle, vaikka Saksassa on kahdesti käytykin. Viime kerta oli 2010, kilpailupaikkana München ja kyseessä kaikkien lajien MM -kilpailut, joista varsinkin Tomi-Pekalla on lämpimiä muistoja juuri villikarjun osalta. Myös MM -näyttökilpailu pidettiin tuolloin samassa paikassa 2010 keväällä.

   "Luovuus lähti käsistä ku pääsi reenaan karjuu ekaa kertaa elämässä, yksin -J"

Treeniä on painettu paljon niin lenkkimaastoilla, punteilla kuin radoillakin. Puolen vuoden suunnitelmallinen harjoittelu alkaa kulminoitumaan näihin muutamiin päiviin, kun ollaan jännän äärellä.

 Kysymyspatteri kuuluu näin:
-Jo matkalla EMiin, mitkä fiilikset?
-Paljonko olet treenannut tällä kaudella?
-Mihin keskitytään kisojen aikana?
-Mitkä ovat mahdollisuutesi?
-Team Runnarit ja yhdessä tekemisen meininki, mitä ajatuksia herättää?

Ja mitä sanookaan...

Jani



-Näitä päiviä varten on kuritettu kroppaa kesän alusta asti, ja nyt onki valmiimpi isoihin kisoihin ku koskaan aiemmin. Pitää varoa ylilatautumista, muuten ei mikään voi mennä huonosti.

-Enemmän kuin ikinä. 30 tuhatta laukausta tulee -12 lokakuussa alkaneelle kaudelle täyteen tällä reissulla. Elämä on muutenkin painottunut urheiluun viime aikoina, ny ollaan tikkarissa.

-Olennaiseen eli halutaan ampua kymppi. Siitä ne parhaat tulokset on aina muodostunu.

-Itsevarmuus on kasvanut paljon ja tavoitteet siinä ohessa. Ammutaan komeesti ja sitten katsotaan kuinka korkeelle se riittää.

-Kaunis ajatuksenakin ja täytyy myöntää, että tää toimii. Lämmittää tehdä yhteistyötä itseä vielä kovempien sällien kanssa, joka tässä iässä tuntuu melkein etuoikeutukselta. Parasta on päästä tähän huippu-urheilun makuun.


Sami



-Tällä kertaa huomattavasti rennommin mielin. Kauheita menestysmispaineita ei ole, joten mitä vaan voi käydä. Kova treenivuosi on takana ja usko maan tekemiseen on huipussa! Hienoa päästä kilpailemaan taas Euroopan mestaruusmitaleista.

-Laukausia on tälle kaudelle nyt 31 500. Harjoituskertoja radalla on kertynyt yli 200. Paljon juostuja kilometrejä takana joiden lisänä pari kertaa viikkoon sulista serkun kanssa. Urheilukoulun aikana on tullu tehtyä monia erilaisia treenejä.

-Keskitytään omaan tekemiseen ja oman parhaan ampumatuntuman löytämiseen. Kun oikee tatsi omaan tekemiseen löytyy niin ennustukset hyviin tuloksiin on korkeella.

-Oon kehittyny tällä kauhella aivan tajuttomasti juuri villikarjuammunnassa. Kisoissa en ole saanut vielä saanut läheskään kaikkea sitä irti mihin pystyn. Pyrin tekemään oman hyvän suoritukseni ja sen jälkeen näkee minne se riittää. Kun hyvä suoritus tulee nimeeni on turha etsiä listan keskivaiheilta ;)

-Kyllä Team Runnarit tekee meistä kaikista vahvempia yksilöurheilijoita. On mahtavaa, että me kolme olemme taas mukana EM-kisoissa. Kisoissa tuemme toisiamme ja luomme toisillemme hyvää fiilistä. Yhdessä ollaan kesä treenattu ja nyt kisataan yhdessä. Ei niinkään toisiamme vastaan vaan yhdessä muista vastaan. Ekat yhteistyösopimuksetkin on jo sovittu joka takaa meille hyvää näkymään seuraavalle vuodelle


Tomi



-Aika luottavaisin fiiliksin mennään. Harjoittelukausi on vedetty nyt läpi suunnitelmien mukaan. Myös hyviä kisoja olen saanut alle. En tekisi tällä hetkellä mitään toisin. Ei siis muuta kun skapoihin.

-Treenilaukauksia on nyt alla sellanen 30 000. Tämä kausi on ollut enemmän fysiikkapainotteinen, mutta ampumaharjoitusmäärät ovat pysyneet silti suht. korkealla. Fysiikkaa on sitten tehtykin satoja tunteja.

-Keskitytään siihen olennaiseen eli omaan tekemiseen ja kilpailuun.

-Kaikkihan on aina mahdollista ja jokainen tekee varmasti kaikkensa menestymisen eteen. Niin minäkin.

-Yhdessä mennään, mutta yksilöinä kilpaillaan. Hyvät fiilikset tiimin touhuista. 


Hyvää yötä rakkaat lukijat <3

Post scriptum, tiimiasusteista ensimmäiset ovat nyt käytössä, vailla vain muutamia painatuksia.