8/07/2013

Janille pronssia Suhlin EM-karkeloista

Jani ampui itsensä pronssille junioreiden 50 metrin sekajuoksuissa. Tulos 381 jäi vain pisteen hopeasta, joka päätyikin Suomen Heikki Lähdekorvelle. Lisäksi Jani ampui Suomen joukkueessa, joka saavutti kaksi EM-hopeaa. Normaalijuoksuissa Jani sijoittui neljänneksi.

– Tänään ekat kymmenen laakia olivat huomattavasti heikompia. Kisan ja tuloksen jännittäminen olivat luultavasti esteinä normaalille suoritukselle, mikä olisi tuottanut hyvän tuloksen. Mutta 381 (193+188) on ihan ookoo ja olen melkein tyytyväinen. Pronssi ei ole sitä, mitä eilisen jälkeen lähdin hakemaan, mutta tänään taidot eivät riittäneet paremmille sijoille, Suoranta sanoi. (SAL)

Mitali on kuitenkin aina mitali ja siihen pitää olla tyytyväinen. Palkintopallilla taas!

Tompan ja Samin kisat miesten sarjassa sujuivat hiukan alakanttiin. Kokonaista hyvää kisaa ei kumpikaan saanut alle. Hyviä pätkiä siellä täällä, mutta ei ihan nappisuorituksia. Eteenpäin on silti menty, vaikka se ei näkyisikään vielä kansainvälisten kilpailuiden tuloksissa. Tomppa oli parhaimmillaan sekajuoksujen yhdeksäs tuloksella 387 ja Sami normaalijuoksujen 13:s tuloksella 581.

Team Runnareiden kilpailukausi alkaa vetelemään viimeisiään. Loppukaudelle ohjelmistossa on enää Vilppulan SM-kisat 17-18.8.2013. Tämän jälkeen pidetään pieni huili itse ampumatreenistä ja keskitytään enemmän fysiikan kehittämiseen. Pieni tauko tekee hyvää niin kropalle kuin päällekkin. Ollaan sitten taas virkeinä treenaamaan entistä kovemmin tulevan kauden kisoja varten.

Alla koottuja kisapaloja EM-Suhlista.

Koutsi ja Sami joutu kentällä läpivalaisuun, mitään kiellettyä ei löytynyt.

Hotelli Ringenberg sijaitsi metsän siimeksessä, aamut olivat kuin tropiikissa.

Akkreditointikortit toimivat kisapaikalla pääsylippuina joka ovesta ;)

Iltasin ehdittiin myös pelailla vähän pingistä ja lentopalloa. Koutsimme Ville oli tässä lajissa varsin kova luu voitettavaksi.

Tomppa kairaa nopeita feat. nappimies ja jurymember.

Sami fokusoituu kilpailuun lämmittelypaikalla, jossa on seuraavaksi kisaa ampumaan menevä kilpailija.