5/12/2014

Keskelle Keski-Euroopassa

Tomo voitti liikkuvan maalin Eurooppa Cupin ensimmäisen finaalin, historiallista!


Europe Cup:in kiistaton hegemoni, suunnannäyttäjä ja tirehtööri.

Plzen Liberation Grand Prix järjestettiin jälleen ja nyt jo 45:n kerran. Tänä vuonna osallistujia oli ennätysmäärä eli yli 600, useasta Euroopan maasta ja myös Lähi-idän valtiosta. Kevään ollessa täydessä kukassaan mitä parhaimpia päiviä viettää viehättävässä kaupungissa mukavassa seurassa.


Valtteri ja Jani - vuoden pari?

"Janis"
Pilsenissä on jo niin monesti tullut käytyä kisaamassa, että ei tänäkään vuonna voitu välistä jättää. Tänä vuonna graanpriihin osallistui ennätysmäärä ampujia ja myös liikkuvanmaalin puolella oli uusia nimiä kuten kolme uutta miestä Italiasta. Lämmittää tietää, että heiltä löytyy lajin harrastuksen lisäksi resursseja tulla kansainvälisiin kilpailuihin ja halua olla remmissä mukana. Gj Italo's!


Impparin kisasta tulin erittäin iloseks, koska uudella aseella eka kisa enkä missään vaiheessa epäröinyt toimiiko homma tällä aseella. Lopputulos 575 10m kisassa tuli aivan itsestään koska taas 60 laukausta olivat silkkaa juhlaa. Tuntu paikotellen ihan helpoltaki ampua kymppi, yllätyin monesti miten isoja virheitä saatto vielä tehdä mut silti oli reunaa hipoen kybä. Kyl taas tuntuu olevan nappulat paremmin laudalla, kun miesten sarjassa pärjäs viidenneks. Ensimmäinen hyvä tulos on miehissä nyt ammuttu, joten katsellaan koska tarvii näitä vedellä lisää...

50m tulos 578 on melko hyvä siihen nähden, että kauden aloituskilpailu oli ulkomailla ja ammuin nopeilla yhden päätyyn (98 + 89 + 98) ;) Päätyyn ampuminen tarkoittaa että ei ehdi ampumaan juoksuun vaan laukaus lähtee juuri sen verran myöhässä, että osuma menee valliin eikä tauluun. Ratatoimitsijat eivät alkuun huomanneet pummiani ja aluksi satoikin ruotsalaisilta onnitteluja hyvästä nopeiden tuloksesta, kunnes tulos tipahti 10 pistettä alaspäin. Kävin valottamassa totuutta tuomareiden toimistolla ja sitten kiiteltiin rehdistä urheilijamaisesta rehellisyydestä :)


Rentoutumisen merkitys - mittaamattoman arvokas

Ten point one and I am done - no ei tällä kertaa :)

''Tomo''
Mulle kisat oli onnistunut kesäkauden aloitus. 10 metrin normaalijuoksujen hyvät suoritukset potkivat taas eteenpäin. Pääsin nyt pitkästä aikaa kunnolla koittamaan, mitä on ampua kovan paineen alla Medal matchia. Homma pysyi omissa näpeissä ja sain aikaan hyviä suorituksia. Ainahan mitalisija palkitsee ja vielä kun se tulee kovassa seurassa.

Piekkarikisa sujui hitaiden osalta hienosti (297). Nopeilla tulikin sitten kolme huonoa laukausta ja ne osaltaan laskivat tulosta liikaa (287) = 584. Kun tästä nyt päästään oikeen treenaamaan määrää piekkarilla, niin eiköhän tuota varmuutta tule nopeisiin lisää. Kuitenkin ihan ok kauden kesäkauden avaus ja tästä on hyvä jatkaa.

Tästä on nähty märkiä unia jo polvenkorkusesta asti. Europa Cupin finaalissa (4 ampujaa vastakkain, parhaasta osumasta piste ja 6p. voittoon) Emil Martinssonia, Carsten Kraussea ja Suorantaa myllytettiin näillä laakeilla melko pahasti X.X

Excel pohjainen screeni kertoi miten Tomo kukisti muut


''Samsam''
Molemmissa kisoissa oli hyvää pätkää ja oikeenlaista tekemistä. Pienestä on nyt kiinni hyvien tuloksien ampuminen. Joku väärä ajatus sotki taas kisan :/ Nooh. Tästä vaan kohti seuraavaa skabaa.


Samsamin bränärit Nike FREE 5.0:t.  Ei kipeytyny jalat yhtenäkään päivänä! Suosittelen 8)


Tätä tää meno on aina :D
Näitten apinoitten kanssa oltiin reissussa!
Heikki Lähdekorpi - Niklas Hyvärinen - Krister Holmberg - Elli Räsänen - Vesa-Matti Sallinen - Mika Kinisjärvi

Lapin kovin jätkä (vas. Kinisjärvi) saa aina kamansa vähintään remonttiin :) Rakennusmestari Holmberg korjaa
Arvaa mitä? :) Nam. Suomessa samalla rahalla saa torin nakkikojulla hodarin ja turpaan

Juuri oikeenlaista kemiaa, joka herätti hämmästystä ohikulkijoissa. Kaikki ei oo käyny intissä
Rakkaudesta lajiin
 J&S&T-P