11/16/2014

Toijalassa jytisee - Arvi Tiinuksen muistokilpailu

PAM! 

Se oli ensimmäinen kilpalaukaus hitailla juoksuilla isänpäivän aamuna Toijalan yhteiskoululla Tampereen tarkimman jätkän Waltherin piipusta. Tuo kuuluisa losautus sai kunniaa osakseen, sillä se oli alku voitokkaalle 60 laukauksen taistelulle, jossa ei lennä veri vaan pahvin palaset. Kyseiset mittelöt Akaan pitäjässä isänpäivän tienoilla ovat jo muodostuneet perinteeksi kaikkien itseään kunnioittavien liikkuvan maalin ampujien joukossa. Ensimmäinen kilpailustartti herätti monet miehet kevyestä talvihorroksesta ja tasoa löytyi niinkuin maailman tarkimman kansan omissa kisoissa pitääkin.


Koko Muumilaakso paikan päällä

Kouluolosuhteet riittää meille, kyl niitä parrasvaloja sit taas ehtii ;)


Meidän osalta homma lähti komeesti käyntiin, kun voitettiin Y -sarjassa yhtä vaille kaikki mitalisijat. Treeni kehittää ja kun me kokoajan treenataan niin täs mennään vaan eteenpäin eli kyllä jälleen on Kangasalan omat pojat kovassa vauhdissa tälläkin kaudella :) Kyseessähän oli tälläset pienimuotoiset alkukauden turnajaiset ja sen tietää, että ens kisoissa tammikuun puolella puntti vipattaa vähän eri malliin, mutta vahvoilla ollaan. 



Y -sarja 40 lks sekajuoksut mä 381 (uusinta 20 + 20), Tomo 386, Samjam 381 (uusinta 20 + 19)

Y -sarjan 60 lks normaalijuoksut Tomo 573, mä 575, Heikki Lähdekorpi 572. Sam oli kuudes 565



Tää oli kyllä viimesen päälle loistava kauden aloitus, kun moni uusi juttu mitä oli tullu reeneissä ja muutenkin mieleen osoitti toimivansa ihan hyvin kisoissakin. Kehittyy ihmisenä niin kehittyy ampujana on aika selkee suunta, jonka mukaan tällä kaudella mennään.

Tavoitteita unohtamatta tehdään töitä joka päivä, että voidaan olla mahdollisimman vahvalla edustuksella Hollannin EM -kisoissa maaliskuussa. Koska pdf:ää harva jaksaa avata niin avaan sen tässä; kisa on kovaa ja pitää onnistuu tällä kaudella sillon kun sitä vaaditaan et pääsee edes haaveileen lähdöstä sinne tulevaan Atlantin pohjaan. Seuraavat skabat onkin Inkoon EM -näyttökisat tammikuun alkupuolella ja sit heti perään lähdetään Tsekkiin, jolla on painoarvoa paljon arvokisoja ajatellen. 

Mä lähden keskiviikkona Ranskaan katteleen Pariisin taivasta, meen vähän kuokkimaan ranujen majuleirille :-D Ikimuistonen viikonloppu tiedossa...



XOXO
Jani