5/25/2015

Ranskasta Tsekkiin ja Liberation Grand Prixhin


Suomen ja Ranskan liikkuvan maalin maajoukkueen tiivis yhteistyö sai jatkoa, kun kävimme reilun viikon leirillä Pariisissa Samin ja Mika Kinisjärven kanssa. Treeni oli laadukasta sillä ajankäyttö oli suunniteltu täysipainoisesti urheilijat edellä ja koutsina toimi Maxime Coursimault, jonka jatkuva läsnäolo harjoituksissa antoi uudenlaista potkua.

Ranskan leirillä teimme videon joka päivä ja tulevaisuudessa pyrimme tekemään vastaavia. Viikon aikana saa jaettua paljon monipuolisemmin videolla kuin tekstin muodossa jälkikäteen, joten tätä tullaan näkemään enemmänkin. Pariisin leirin videoista koostuu lähes jo oma lyhytelokuvansa ja höysteenä ratamestarin haastattelu Strasburgista ja Tsekin leirin koostepätkä (alempana). Saa naattia! :)Lennosta! Pari viikkoa edessä yhtä juhlaa 8)Pojat on huudeilla!Vaikuttavin urheiluhalli, missä olen käynyt ja on se Usain Boltillekin juoksumestaksi kelvannut :)Täällä ei voi enää luottaa silmiinsä josko pallo pysyi kentässä tai ei.Semmonen palju.
Kling klang! Ison-Britannian taistelijat muistuttivat temppeliritareita.Kyseessähän ei ole hauiskääntö vaan pystypunnerrus. Samalla salilla treenaa Ranskan parhaat tennistytöt! Vähän harmittaa, kun emme saaneet kunniaa tehdä yhteisiä bodypumppeja.Halleluja nyt tulee vettä.Näillä saavutetaan henkistä yliotetta seuraavissa karjukisoissa.


Onkstoi se Quasimodo?


Tässä vaiheessa oltiin varmoja, että 15 kilometrin kävely kaupungilla otti koville koutsiakin.


Sanoin "Jätkät, kohta kastutaan!" Ja selvästi ne sen usko.Terminaattorimoodi eli 200 000 pistettä enemmän kuin jätkillä yhteensä... Pelin nimihän oli Buzz Lightyear Laser Blast eli saa mennä haastamaan 277 800 pinnaa!En se mää ollu!Alkaako vanhan mestarin silmissä jo vähän painaa? Seuraavan tiikerin vuoro astua kehään.Kuuluisa torni sai taas vähän lisää mainetta.
Lähellä, mutta vielä huipulle menossa!Kuuma oli kuin Kauko-Idässä! Mallikkaasti koulutettu possu Strasburgissa, kun tuli luokse ja meni takasin kaiken 50 metriä :)"Pressure? Can YOU FEEL THE PRESSURE!?" q:- D ja muut Maximen loistotreenit.Samilta löytyy.


Pilsenin keskustan kirkko.


Pariharjoitus - mää ammun menevän nii ammu sää se palaava :)


Tiimin tulokset Grand Prix:sta (ja voittaja)

10m normaalijuoksut
1. Emil Martinsson SWE (293 + 287) = 580
8. Sami (288 + 278) = 566
10. Jani(287 + 278) = 565

Tomi ei päässyt työkiireiden vuoksi kymmenen metrin kilpailuun.

50m normaalijuoksut
1. Emil Martinsson SWE (298 + 293) = 591
2. Krister Holmberg FIN (295 + 292) = 587
4. Tomi (294 + 292) = 586
7. Sami (294 + 291) = 585
22. Jani (289 + 284) = 573

Loput tulokset alla olevasta linkistä.

Pilsen Liberation Grand Prix 2015 tulokset (PDF)


Ölut museon edustalla pakollinen perhepotretti.


Pilsen Grand Prix oli itselle näyttökilpailun osalta suuri kompastuskivi. 10m normeilla sain itestäni vielä irti ihan kelpo tuloksen (565) ja täytyy myöntää, että enemmän imppari on mun juttu ulkomaan kisoissa ollutkin. Villikarju oli pettymys (573), koska siitä alkoi EM -näyttökilpailurumba kohti Slovenian Mariborin Euroopan Mestaruus karkeloita heinäkuun lopulla ja sen tiesi jo talvikauden perusteella, että kilpailu tulee olemaan todella kovaa kisalipuista. 

Paljolla treenaamisella on aina varjopuolensa eli niin sanottu halu ja nälkä ampua kymppiä vähenee, kun treenaa paljon yhtäsoittoa. Tekeminen taipuu enemmänkin pakon puolelle, kun ei enää muista nauttia siitä ampumisen itsensä vuoksi vaan tuijottaa tulostaulua. Aina jos et ota rennosti niin tulos on helposti kolmasosa siitä potentiaalista, mikä itseltä löytyy. Toisin sanoen sävelet on selkeät mitä tulevissa Inkoon EM -näyttökisoissa pitää muistaa koska leireilen Mikan kanssa siellä maanantaista perjantaihin, kun lauantaina on kilpailut.Ahtaastakin raosta silmä kovana kohti seuraavia kisoja!


Pilsenin leirivideo


- J & S