12/07/2015

Ensimmäinen EM -näyttö Jurvassa - Tomppa kärkimies!


1. EM katsastuskilpailu

Kauden 2015 ensimmäinen näyttökilpailu ammuttiin Itsenäisyyspäivänä Jurvassa samalla radalla, jolla helmikuussa kilpailtiin 10m lajien Suomen mestaruuksista. Rata ja olosuhteet olivat siis tutut, kuten porukkakin. Ja mikäs sen mukavampaa kuin viettää Itsenäisyyspäivää rakkaan harrastuksen parissa...


Mika Heikkilä ja Juho Riikonen jo sinällään todistavat, että onhan meillä aina kisoissa myös hauskaa :)


Väliaikaviihteestä vastasi tällä kertaa myös biljardipöytä. Aina ei korttia jaksa pelatakaan... 


Sami
Kello löi 6:00 aamulla ja oli aamuverkkojen aika. 7:15 aamupala. Radalla klo 8:00 ja pystyjä taottu ennen omaa starttia 40 laukausta. Valmistautuminen oli tosi onnistunut. Kroppa oli lämmin eikä väsyttäny. Hitaissa alku oli tosi jännittävä ja olin tosi hermostunu, mut sarjan myötä ote parani ja tein hyvii suorituksia. (286) 
Nopeet lähti rullaan kivasti kunnes yks epäonnistuminen alle ja siihen levis se sarja. Loppuun monta kymppiä mut ei siitä tulos noussu (275) = 561

Sekaritkin meni monelta osaa hyvin ja tein paljon hyvää kisan aikana. Silti liian monta hätäiltyä ysiä tauluun ja lukemat 187+188=375. Tästä jatketaan muutaman viikon jälkeisiin Tampereen "kotinäyttöihin". Sinne korjaan muutaman jutun ja tulokset nousee :)


Sami sano, et vaikka tulosliitu tänään katkesi liian aikaisin, niin vielä tullaan kovaa!

Jannu hakee momentumia Sennheiserit päässä.


Jannu
Jöpjöp. Menipä kisat aika hannekseen suoraan sanottuna. Paljon hyviä hetkiä, mutta kun huono tuli niin sit mentiin kovaa ohitte. Noh, toisin kuin alla olevassa haastattelussa todetaan niin ensi viikko on täynnä duunia, kun lähden Ranskaan INSEPille reenaamaan koko viikoksi. Sen jälkeen sitten vähän höllätään, mutta tatsi täytyy löytää jostain ihan tosissaan, ettei tää mee ihan pelleilyks. Toden totta 285 + 279 = 564 ja sekareilla 189 + 180 = 369. Huonoja en lähde erittelemään, koska ensinnäkin siitä tulisi liian pitkä tarina ja toiseksi nyt ei pidä lähteä muistelemaan menneitä. Tästäkin kisasta opittiin, ehkä samoja asioita kuin ennenkin, mutta joskus ne vielä muistaa selkärangasta ja sitten menee niinkun elokuvissa. Nyt vaan kovaa treeniä ja henkistä otetta hommaan niin alkaa skulaan! Leikkiin on lähdetty ja Tampereella jatketaan uutena miehenä. Ranskan toilailua voi seurata omasta blogistani ;)


Fiilis on tässäkin hommassa kaikki kaikessa.

Nyt on safetynaruu niin paljon et täällä on pakko olla turvallista

Krister Holmberg ja Vesa-Matti Sallinen velmuilemassa ja Armas Luomala seuraa vasemmalta.


Tompalla ei oo varaa varustekassiin, joten nyt mennään pahvilaatikolla. Noniin, uus takki Mouchelta lähti korjaukseen et saa vähän istuvamman.

Kisojen kurko näyttää mallia.
Tomppa

No niin. Saatiin tää näyttökisaurakka taas käyntiin ja kivahan näitä kisoja on kiertää. Tällä kertaa normaalijuoksuilla oli jo tekemisen meininkiä yhtä huonoa nopeiden sarjaa (88) lukuun ottamatta. Eväitä oli kyllä jo ihan huipputuloseenkin, mutta nyt oli tyytyminen tuohon 578 (295+283). Sekajuoksuissa olin ensimmäisen kierroksen kokolailla pihalla. Pientä  tekniikka ongelmaa oli havaittavissa, joka kitketään kyllä pois tulevan viikon treeneissä. 376 (185+191) tulos on itselleni niin alakanttiin sekajuoksuilla, että jatkossa pitää olla paljon paremmat pisteet taulussa tai ansaitsen tukkapöllyä.

Kisoista jäi kuitenkin hyvä maku siltä osin, että sain paranneltua Toijalan kisassa vaivanneita tekniikkaongelmia parempaan suuntaan ja treenimäärien nostaminen alkaa myös tuntua kilpailua ampuessa. Nyt harjoitellaan järkevästi joulun aika ja katsotaan taas näitä skapailuita uudestaan vuoden vaihteen jälkeen. Riistamaalijaoston  kotiratakilpailua aion ampua joulun alla joka viikko, joten sinne vaan kaikki muutkin kynnelle kykenevät mukaan.

Hymy tarttuu niin tästä vähän lisää ;)

Tääkin on kova jätkä, nimittäin Topi Hulkkonen. Topi ampui enkkansa (383) sekareilla ja sehän riitti kirkkaasti voittoon!

- J & S & T-P