10/12/2013

Team Runnarit aloitti taas ampumaharjoittelun!

Ekat ampumatreenit on taas tehty, kausi 2014 saa alkaa!

Uusi kausi alkaa olla jo ovella, joten on aika hellätä hiukan fysiikkatreenejä ja alkaa keskittyä enemmän itse ammuntaan. Ampumaharjoittelua alkaa pitopainoitteisilla harjoitteilla, kuten 30 sekunnnin ja minuutin pidot, pitorataviivat, peruspystyt ja kaikella muulla kivalla. Näillä harjoittella haetaan pitopohja riittävän hyväksi ensinnäkin itse ammuntasuoritusta varten kuin myös tulevia kovia treeniviikkoja varten. Näinä ensimmäisinä viikkoina hiotaan ammunnan perustekniikka kohdalleen, jos jotain korjattavia asioita löytyy nostossa, liipaisussa tai vaikka asennossa. Ollaan näin myös valmiimpia aloittamaan liikkuvien harjoittelu, kun perusasiat on kunnossa.

Sami ja Jannu päivittäisvalmennuksessa Vierumäellä.


Päästiin treenaan urheilukoulun ampujien kanssa Vierumäelle ja näin aloitettiin ampumatreenit. Kolmesataa laakii päivään. Iltapäivästä luodit alkoi löytyyn yhä paremmalla prosentilla kympistä :)
Viimeisen kahden viikon aikana ei Jani oo päässyt kasarmin porteista pihalle eikä Samikaan oo töiltään vielä ampumaan ehtinyt. Ekat treenit oli siis suurta nautintoa!


Sami ja Jannu pitoharjoituksissa. Meneillään 30 sekunnin pidot.

Hallussa on!

Valmentajan käskystä siirryttiin treenaan jo muutama sarja hitaita. Palautteena itselle se, että edelleen homma pelittää hyvin ja paljon ei treeniä tarvita kun ollaan taas hyvässä kunnossa.

Jannu odottaa valmiusasennossa taulun lähtemistä likkeelle. Aseen saa nostaa vasta taulun tullessa näkyviin

''Vuosi intissä. Pala kakkua'' Jannun naamalta näkyy et urheilukoulussa on mukavaa.  Ei oo kuulemma hajottanu vielä yhtään.

Tomppa aloitteli treenejä Mikkelissä ja Ponsassa!

Tomppa aloitti kautensa Mikkelissä ja loppuviikon treenit tehtiin Ponsassa. Tarkoituksena on hioa ensimmäiset kolme viikkoa pitoa ja tekniikkaa paremmaksi. Tämän jälkeen keskitytään liikkuviin. Treenit aloitettiinkin peruskaavalla, eli pitoa pitoa ja pitoa.

- Näillä nää alkukauden treenit aina lähtee. Perustekniikka tuntuu olevan jo kauden alusta niin hyvin muistissa, ettei siinä ihmeitä tarvita, kun voidaan taas aloittaa liikkuvien parissa pakertaminen
Back to old school eli pitotreenit Ponsan running target centerissä.