12/08/2013

Porin EM-näyttöskabat

Mooi!

Itsenäisyys säilyi edelleen, kun 2. Tiedustelukomppania hoiti tiedustelunsa kunnialla Niinisalon metsissä joten perjantaina pääsimme lähtemään länsirannikolle. Lauantaina kilpailtiin Porissa, Satakunnan Ampujien radalla ja jälleen EM-näyttökilpailun merkeissä.


Samin kisatarinaa

Sekajuoksuista jäi hyvä fiilis lähteä ampumaan normaalijuoksuja. Nyt ekaa kertaa tällä kaudella sain hitailla juoksuilla päälle 290p.  Nopeatkin alkoi ihan hyvin kunnes sarjan puolivälissä virekynnet oli säädetty liian löysälle ja niin lähti Heikkilän pojjaalla yks laaki lattiaan. Siitähän tuomitaan ohilaukaus. Tuli sen jälkeen aika tyhjä olo. Pätkyttelin sen jälkeen sarjan loppuun ja kuulin, että pääsin silti uusimaan mitaliottelupaikasta. Meijän lajin asesepät Vesa, Krister ja Markku alko sääteleen mut aseen laukasukoneistoa ja niin löytyi oikea ruuvi millä saatiin asepysymään vireessä. Ammuin itseni uusinnan kautta mitaliotteluun ja voitin koko kisan :) Epäonnistumisien kautta voittoon!

Tompalla jäätävän kova peruskisan tulos! Tolla mennään joka arvokisoissa mitaliotteluun!
Jannun intervjun: Hiukan olo kuin teho-osastolta karanneella, mutta en hajonnut siihen. Tsemppasin hyvin erityisesti sekajuoksuilla, kun huonot laukaukset tuuppasivat karkaamaan todella kauas tavallisesta (seiskaan tai kutoseen). Hyvässä vireystilassa kasin ringistä ei vaan pysty ampumaan pois, mutta tänään virveleissä oli enemmän jenkaa ja se näkyi taululla kaukana toisistaan olevina osumina. 191 (98 + 93) + 186 (93 + 93) = 377 on minulle kuitenkin hyvä tulos ja pitää muistaa että osuin useasti kymppiin, kun tulos pysyi noinkin korkeana (vaikka härölaakit oli tod. huonoja).

Normaalijuoksut meni myös aika mukavasti hitaiden osalta, 289 (96 + 95 + 98), huomionarvoista kuitenkin se, että en ollut täysissä voimissa ja sen huomasi kun ei meinannut ase pysyä täysin hallussa juoksun alusta loppuun. Nopeat oli 277 (90 + 93 + 94), joista voi sanoa samaa - huonot laakit oli todella kaukana. Poikkeus ei tee sääntöä eli kyllä tällä kaudella vielä saadaan koviakin tuloksia aikaan. 566 alkaa olemaan itselle jo honkinlainen kauden pohja.


                           
                               Veljesten välinen mittelö -paremmasta osumasta piste- päättyi lopulta Samin hyväksi 10 - 8. Nämä matsit ei oo koskaan ollu nopeesti ohi! :D Tussin kanssa pyörittelee Timo Lähdekorpi.


Tompan kommentteja:

Sekarit alko huonosti ja toiselle puoliskolle tartti tehdä jonkin sortin itsensä kokoominen. Siitä se sit alkoi sujumaan. Normaalijuoksut olivatkin sitten pitkästä aikaa tosi hyvää tekemistä. Luotto uuteen aseeseen alkaa löytyä ja omasta ennätyksestä (583) jäätiin enää piste. Ei voi olla kun tyytyväinen. Medal match meni ihan OK, mut pitäs ampua vähän keskemmälle =D. Eteenpäin mennään vaikka sitten ryömien!!!

                           
                               Nopeisiin juoksuihin (2,55s) ammutaan Medal Match -finaalissa yhteisellä komennolla eli molempien ratojen taulut lähtevät liikkeelle samaan aikaan, joka pakottaa ampujan pois omasta rytmistä.

                               
                                
                                    Vielä tarkastetaan, että riittääkö luodit rasiassa, Tomon tiikerinkatse kertoo jonkinlaisesta hurmoksesta.


                                
                                   Tauluksi kehystettynä, tämän pitäisi löytyä jokaisen liikkuvanmaalin ampujan olohuoneesta.


                                  
                                      Finaalissa jäbä veti komeen nipun keskelle taulua, yhtä aivopierua lukuunottamatta.

Tulokset kaikessa kauneudessaan: http://satakunnanampujat.sporttisaitti.com/lajijaostot/sa-riistamaalijaosto-2013/em-katsastus-7-8-12-2013/

Ensi viikolla mennään Inkooseen majuleirille ja sitten saakin vähän pitää joulutaukoa. Taukoa pidetään vaan reissaamisesta, treenit jatkuu ainakin minun osaltani kahta rankempana puntin ja radan puolella. :]


-J