4/05/2014

Treenaa ite 2000 laukausta viiteen päivään ;)



 Inkoon HURJA valmennusleiri!

Täytyy sanoo, et tän kovempaa on erittäin vaikeeta treenata ampumaurheilua järkevästi. Meinaan 2000 laukausta, kaks lenkkiä ja kaks kuntopiirii viiteen päivään on melko rankkaa!

Fiilarit on todella hyvät! Pienoiskiväärillä laakeja on nyt kakstuhatta tälle kaudelle ja se kulkee jo nyt törkeen hyvin. Aina kun vaan muistaa pitää ajatuksen mukana treenissä niin homma pelittää, vaikka ampuis viiskytäki laakia putkeen. Mainittakoon et karjun eka 300p hitailla tuli keskiviikkona 400 laukauksen jälkeen :)

Haluutko treenata paljo päivässä? Tässä pari vinkkiä :)

Jos haluat treenata paljon liikkuvaa maalia, kropan täytyy olla hyvässä kunnossa. On aika rankkaa treenata +400 laukausta päivään silleen et osuu vielä päivän lopussakin hyvin. Treeni vaatii ampujalta paljon. Muista keskittyä jokaiseen laukaukseen mahdollisimman hyvin. Ota esim yksi ajatus mitä jauhat niin pitkään päässäs kunnes ajatukset alkaa karkaileen. Silloin keksi joku uus ajatus. Jos ampumises ei enää kulje, pidä pidempiä taukoja ja ammu lyhyempiä sarjoja. Keskity! keskity! keskity! Suosittelen syömään hyvin! Syö oikeita ravintoaineita. Pidä huoli, että syöt aamulla kunnon aamupalan, aamupalan ja lounaan välissä vaikka joku hedelmä, sit hyvä lounas, proteiininen välipala ennen päivällistä ja älä unohda vetää sitä maitorahkaa illalla. Sä meinaan tarviit sitä palautumiseen ;)
-S


Tuttu skene - joku tonttu paiskii sikaa ja kympit välkkyy ku vasta lumiki on sulanu

Uuden takin sisäänajoa

Aloitin tällä viikolla ampumatreenit uudestaan pienen tauon jälkeen. Täytyy myöntää, että aika pienellä työllä pääsi taas hommaan kiinni ja loppuviikon treenit alkoivat sujua vanhaan malliin, elikkä keskelle :D. Alkuviikosta hiottiin pitoa ja tekniikkaa. Loppuviikosta harjoittelu painottui jo hitaisiin ja pari nopeiden sarjaakin tuli kokeiltua.

 Otin nyt käyttöön uuden Mouchen ampujantakin. Uusi takki on aina alkuun vähän kankea ja oudon tuntuinen, mutta parin tuhannen laukauksen jälkeen alkaa takki jo tuntua omalta. Mulle on tärkeää, että takki ei kiristä päällä liikaa. Sen pitää olla sellanen sopivan löysä. Liikkuvanmaalin ampujalla on tärkeää olla siellä takin alla sen verran rautainen haarniska, että se luo edellytykset tasaiselle aseen kuljettamiselle. Ilman takkia ampuminen auttaa asiaa, mutta myös keskivartalon lihasten harjoittelu korostuu ammuttaessa kovia määriä. Harjoituskeinoja on monia. Tärkeää on harjoitella monipuolisesti!
-T
Tomppa ajaa uutta Mouchen-ampujantakkia sisään.

Parsakaali on ny ines!

Rentoo suorittamista ja suorituksen seurantaa. Nikke ampuu kymppiä rikki :)

Huhhuh

Kolmas valmennusleiri viimeseen kuukauteen ja ammunnallisesti kovinta treeniä ku koskaan aiemmin alkaa jo tuntuun ohimolla. Inkoo viikon vähä rajummat kuntopiirit anto vähän lisäpotkua ampumiseen kun taas tunsi olevansa elossa ja meressä käyminenki virkisti mieltä iltasin ja pysty hyvin palautuun seuraavaan päivään. Vaatii niskaperseotteen ja vähän hulluutta et menee käymää kylmässä vedessä tai tekee mökkiolosuhteissa kovaa treenii, mutta tuli palkittu olo joka päivän päätteeks. En kadu, vaan muistelen lämmöllä tätäkin settiä.


Ens viikolla tiedusteluharjotus 3. Pääsee herkutteleen inttihommilla pariks päivää ja sit mennää viikonlopuks Ilomantsiin Suomen Metsästäjäliiton ilma-aseiden SM kilpailuihin. Smällikisat on aina paikallaan!
-J


Toiset ei malta ees ottaa kun mennään jo nenä eellä kastikkeelle


Kesäkunto jäi kuulemma yläkerran lattialle ja mentiin kattoon muttei löytyny


á la carte al dente - bon apétit


Bicycle crunches



Janiksen treenipäiväkirja tältä viikolta. ik = ilmakivääri pk = pienoiskivääri



Samilla kulki, lopetti Tomokin leirinsä 299 ;)

"Give the most, get the most"





S&T&J