12/08/2014

Majuleiri Merikarvialla & tiimimiitti Koskikeskuksessa

Pohjia tekemässä ennen näyttökisoja


Marraskuun viimeinen viikonloppu kului Merikarvialla liikkuvan maalin maajoukkueleirin merkeissä. Kauden eka leiri  > tarvittavat tekniikkamuutokset kehiin ja aseen palikat kohalleen. Laakeja lävähti ihan mukava määrä MESA:n elektronisiin taululaitteisiin. Tän hetken laukausmääristä huomaa, että ei olla ihan samoissa määrissä kun viime vuosina, mutta taitotaso on edelleen samalla tasolla siitä huolimatta.

Leirillä käytiin läpi tulevan vuoden kuviot maajoukkueen osalta. Hyvältä näyttää! Urheilun ja koulun yhdistäminen tänä vuonna ei tuota ongelmia :P


Tomppa ja tiukka katse taulussa



Jannun movemberien kasvatus suju aika hyvin. Poika otti treenien ohessa monesti lepoo. Tiukka Ranskan leiri vei voimia?



Kuulokkeilla poistettiin junnujen apinointi taustalta ja haettiin hyvää meininkiä. Kuva: Mika Kinisjärvi



Jannu ja pitotreeni



Treenipäivän jälkeen salitreeni 60% tehoilla. Saatiin jopa koutsiki lähteen messiin. Koutsi on mies scotti-penkin takana.



Kehitystä tulee kaikilla osa-alueilla. Elämä on hianoo!



Koutsin ohjeistuksen pohjalta pidennettiin aseen perää, joten hetki menee totutellessa.



 Viikonloppu Kangasalla

Tompan kaa matkustettiin Kangasalle saattamaan meijän mummu viimeiselle matkalle ja treenaamaan Janin kanssa.  Perjantai-päivä kuluikin hautajaisten merkeissä, joten treenit tehtiin lauantaina Tampereen Koskikeskuksessa Janin nykysellä kotiradalla. Ammuttiin sitä rintamallakin 97-vuotta sitten, joten ajateltiin, että hyvin voidaan vetää treenit näin itsenäisyyspäivänäkin. Tänä vuonna ei tiimiläisille linnaan kutsua tullut, mutta ehkä taas tulevaisuudessa ken tietää? :P Muutama tunti tehokasta treenii VS10-servicen ratalaitteisiin oli nannaa. Yhdessä treenaaminen on aina tosi hienoo!





Menossa mukana Samsam, Janis, Meijän Mika ja Tomo. Oli sie Isomasa ja JP:kin :P



Hyvältä näyttää niinku kuuluuki :'D


- Samsam