2/04/2015

Jani Porin EM-näyttökisojen ylivoimainen ykkönen!

Porissa kilpailtiin 5. viikon päätteksi lauantain viimeisen EM -näyttökilpailun ja sunnuntain kansallisen kilpailun merkeissä. Euroopan Mestaruuskilpailut pidetään helmi-maaliskuun vaihteessa Hollannin Arnheimissa ja joukkuevalinnat julkaistiin maanantaina. Miehissä edustamassa on meidän Tomo! Ja Krister Holmberg sekä Heikki Lähdekorpi. Kova jengi koossa jälleen eli vapiskaa eurooppalaiset! 

Porissa on kilpailtu aiemminkin näyttökilpailujen ja myös SM -kisojen merkeissä. Kelpaa kisata edelleenkin, koska ratalaitteet ovat huippuluokkaa ja kisat menevät järjestäjien puolesta sujuvasti. :)

Tulokset Porin kisaviikonlopulta


Touch the sky! Momentum kohdillaan taas kerran =)


TSA BOOM! Normaalijuoksuilla tekeminen pysyi aika hillityissä rajoissa eli efekteistä huolimatta en ihan räjäyttänyt pankkia. Hyvin normitkin kulki, koska 574 oikeutti 1. pallille. Omaan tekemisen tasoon nähden olisin pystynyt paljon parempaankin, mutta tulihan taas laadukasta kokemusta. Sekajuoksuilla paransin omaa ennätystäni kesältä Heinolan EM -näyttökisoista 386:sta kolme pistettä 389:n. 

Ensimmäisellä puolikkaalla oli jo taivaan portit avoinna, koska tein kymppiä niin konemaisesti, että piti ampua kasi ihan nähdäkseni olenko enää oma itseni. Lopetin kuitenkin pelleilyn toisella puolikkaalla ja ammuin ihan tosissani täysillä, josta lähes täysi tuloskin (197)! Mahtava huippukokemus, kun totesin mielessäni 11 laakin jälkeen (107 pistettä), että oon ennenkin ampunut 197 ja teen sen taas! Sieltä se tuli, vaikka piippu veivasi muutamilla laukauksilla kuin virveli kalastajan kädessä. Halu ampua kymppi oli niin vahva, että tiesin joka vaiheessa (jos mitään ajattelin) ampuvani kympin myös tällä laukauksella. Bueno. Juuri tästä aina on kyse kun viivalle mennään, mutta joka kerta sitä ei pysty antamaan itsestään näin paljon. On mahtavaa onnistua silloin, kun tietää sitä kipeiten tarvittavan :')




Melkein täysillä käynnissä! Myös ilman y:tä. Messissä M -sarjan palkitut Tomo ja Nalle (Krister Holmberg) :)
Topi Hulkkonen, Mika Kinisjärvi ja Mika Heikkilä (meijän Mika) eli junnumaajoukkue. He näytti suuntaa M20 sarjassa.




Samjam fiilistelee kymppiä koko rahan edestä :)



Samilla ei mahtunu,  mut mulla meni Mouchen uus aluspaita takin alle. Toimii!



- J & S