6/08/2015

Kotiradalta näyttävästi maailmalle


Kotiedusta puhutaan urheilulajista riippumatta aina positiiviseen sävyyn ja sitä kuuluisaa etua oli tarjolla tällä kertaa meille Kymppi 64:n edustajille. Maailmanluokan Sius Ascor elektronisiin laitteisiin ammutut kisat pisti taas miesten sarjalaiset lauantaina paremmuusjärjestykseen silmällä pitäen ISSF:n kaikkien lajien EM kilpailuita Slovenian Mariborissa heinäkuun loppupuolella. Lentolippuja on uudelleenkirjoitettu pitkin kauden näyttökisoja, mutta ehkä hiljalleen alkaa lopulliset nimet papereista erottumaan. Ensi viikonloppuna lyödään loputkin sinetit kisalippuihin ja leimat passeihin Kuopiossa, jossa ammutaan viimeistä kertaa EM -näyttökilpailu tällä kaudella, jonka jälkeen tiedossa on vielä SM ja EM kilpailuiden lisäksi parit mittelöt.

Meillä meni taas hienosti, sillä Tomo oli päivän paras ja Sami nappasi hopeaa 50m normaali- ja sekajuoksujen yhteistuloksella! Tomppa on esittänyt tasaisen vahvaa kuntoaan koko kauden kisojen ajan ja se alkaa tuottaa komeaa tulosta, kun summataan pisteitä yhteen. Pohja on siis tällä hetkellä vakaa ja siitä on hyvä ponnistaa. Samilla ei omien sanojen mukaan kulkenut homma kuin raiteilla, mutta taso oli riittävä hopealle tänä päivänä. Taustalla saattoi vaikuttaa pienet perhoset vatsassa, sillä sunnuntaina tuli miehelle ikää jo 22 vuotta :)

Tulokset (PDF)
Kisakuvia Kymppi 64:n kotisivuilla







Koko tiimi koolla kotikisoissa :)


M20 sarjan voiton vei Topi Hulkkonen Lappeenrannasta

2. Sami 1. Tomppa 3. Heikki

Seuraavaksi nähdään siis Savon sydämmessä eli Kuopiossa, jossa keskinäinen paremmuusjärjestys ja EM -kilpailuihin lähtijät ratkaistaan. Maajoukkue leireilee puolittaisella kokoonpanolla tiistaista perjantaihin Kuopion Metsästys- ja Ampumaseuran (KAMS) radalla, josta lisää taas videoiden muodossa!


- J & S