1/12/2014

Jannu Pilsen GP:n voittoon!

 Jannu otti sen mitä oli tarjolla eli voitti Pilsen Grand Prix:in sekajuoksut tuloksella 382. Tulos jäi vain kaksi pistettä nuorten SE:stä, joka on Samin hallussa.

Voitto ratkesi uusintalaukauksilla Heikki Lähdekorpea vastaan. Molemmilla siis sama peruskilpailutulos. Jani ratkoissa 38, Heikki 34.

-Tehokasta paineensietokyvyn rajoilla ampumista noi neljä uusintalaukausta. Onnistuin päivän kunnon mukasiin hyviin suorituksiin myös siinä kovassa sydämen jyskeessä, mikä parantaa itseluottamusta. Uusinnan aikana oli se olo että ihan sama kuinka kauan ratkotaan niin kaikki ammun kymppiin. Hieno ja ennenkaikkee tärkee kokemus!

Palkintona vaaleanpunaisia tsekkiläisiä posliinikuppeja ja lautasia, joita on aiemmiltakin kerroilta mukaan voitettu. Jonkunlaiset teekutsut pystyy jo järjestään :)

- Omalta osalta oon todella tyytyväinen näihin kisoihin, koska jäi kirkkaana mieleen mitä mä voin tehdä ens kerralla paremmin, että osuu samanlailla tai vielä keskemmälle.

Tomppa ampui miesten sarjassa 375. Sami 370.

- Ei ollu meijän päivä tänään.

Paluumatka Suomeen alkaa sunnuntaina yöllä puoli kolmen aikaan. Kevyt aamupala eli kananmunat ja kinkut nassuun, sitte mennää! Keväällä päästään takaisin Liberation Grand Prix:n merkeissä herkuttelemaan pasta bolognesella ja laadukkailla radoilla. :))

Suomalaisten kolmoisvoitto!
Ratkon jälkeen hjyvä fiilis :)
Jatkopiipulla in the face :D
Kun Fairyman ei ollu mukana kisoissa jouduimme turvautumaan koneisiin.
Pelit pystyssä seuraaviin kisoihin ;)





  ♥ S&J&T-P