1/08/2014

Tontut meni ja UV tuli

Morjenstaa! Viikot vierii kun lomailee, jotain on saatu aikaseksikin. :) 

Sami
Joulu meni rauhallisissa merkeissä kotona Kangasalla. Aattona syötiin hyvää jouluruokaa ja kävin tekemässä pari pukki keikkaa :) Joulupäivänä lähettiinki Tompan kaa  taas treenaamaan Kymppi-64 sisäampumaradalle. Jouluhan on ampujan parasta treeniaikaa. 

Joulukuun loppuun mennessä treenilaukauksia on nyt kertynyt n.10 tuhatta. Viime vuoteen verrattuna ollaan aikalailla samanlaisissa harjoittelu määrissä. Omassa harjoittelussa on nyt lisääntynyt punttisali kerrat ja pk-lenkit aika merkittävästä. Oon nyt pyrkinyt tekeen 2-3 salitreenii ja 2 lenkkiä joka viikko ampumatreenien lisäksi. Lihashuoltoa unohtamatta. 

Veljekset kuin ilvekset.





 Tomi
Tuli tossa oltua kipeenä melkein pariviikkoa ennen Joulua, mutta nyt ollaan jo siitä toivuttu ja treenit voidaan taas toteuttaa suunnitelmien mukaan. Ei ollu helppoo vaan maata sängynpohjalla, kun yrittää pystyä harjoittelemaan mahdollisimman hyvin ennen kovia kisoja.

Parin "kankeen" treenin jälkeen pääsin homman juonesta kiinni ja taas mennään eteenpäin. Viime viikonlopun kisat Salossa antoivat taas uskoa omaan tekemiseen ja siihen, mitä pitää kehittää. Itse asiassa tein tossa just tosi opettavaisen treenin tunti sitten. Pariin tekniikka-asiaan pitää kiinnittää huomiota jatkossa. Nää on niitä juttuja, joita kukaan ulkopuolinen ei pysty näkeen, vaan ne on itse opittava tuntemaan.

Mut torstaina lähdetään Tsekkiin GP- kisoihin. Katotaan, mitä siellä saadaan aikaiseksi.

Treeniä kotiseuran radalla.


Salossa radat olivat viimeisen päälle.

Uuden takin sovittelua.

Jani
Joulugines meni Lahden Hennalassa mukavasti, kun sai aika pitkälti käyttää aikansa niinku ite halus. Treenattuu tuli viikon aikana paljo, fysiikkaa tuntimäärällisesti saman verran kun ammuntaa, mutta levossahan kehittyy joten jäin välillä myös yksikköön punkalle pyörimään. Valtio tarjosi suklaatkin niin oli aika hyvä olla :3

Uutenavuotena ehti käydä moikkaan kavereita kotona ja sitten alkoi kahden päivän valmennuskurssi 2, jossa oli mm. Olympiakomiteasta saavuttu luennoimaan. Itse koin ehdottomasti hyödyllisimpänä Terhi Lehtoviidan kolmen tunnin luennon henkisestä valmennuksesta. Liikkuvassamaalissa kun lähes kaikki on vain siitä kiinni mitä omassa päässä liikkuu. Ainakin yhden kirjavinkin sain matkaani ja joitain orastavia ajatuksia heräsi, täytyy alkaa jalostaa tästä eteenpäin näillä eväillä.

Salon EM -näyttökilpailut menivät ihan ok (normaalijuoksuilla 556 ja sekajuoksuilla 372, molemmissa hopeaa), mutta tärkeintä oli oivallukset joita tuolla sain. Ja parasta oli palkinnot, kaksi kassia HK:n ja Kariniemen tuotteita! Piti aloittaa jonkinlainen himmailu ruuan suhteen, mutta bulkki vaan jatkuu...


Pääsponsoreille soittoo jos pääsis jollain kotiin?

Ensimmäinen kv-kisa tälle kaudelle on Plzenissä tänä viikonloppuna, taas todella mukavaa päästä reissaamaan :) 
 Team Runnarit toivottaa onnea sinulle uuteen vuoteen!
S&T&J