7/29/2014

Germaniaa

Terveiset Saksanmaalta! :)

Tällä kertaa Lufthansan pyörät jättivät kiitotieasvaltin tiistaina aikaisin aamusta ja ottivat maahan kontaktia Saksan Frankfurtissa (am Main, kuulemma joku puro siinä lähellä). Näin nopeasti eli yhden lauseen aikana saavuimme lähelle treenikohdettamme Walldorffia, jonne päästäksemme piti autobaanaa vielä porskuttaa noin sata kilometriä etelään. Samin kanssa olimme siis maajoukkueleirillä ennen kilpailuja, jotka olivat viikonloppuna, joten ehdimme reenien lomassa pyörähtämään myös kaupungilla Karlsruhessa ja Frankfurtissa. 


Tuhat kuvaa kertoo enemmän kuin yksi sana, siis tuhat sanaa kertoo vähemmän kuin yksi kuva. Meni miten meni, tällä kertaa juttumme rakentuu kuvien ympärille enemmän kuin tarkkaavaiselle lukijalle on terveellistä, joten pidä näytöstä kiinni, koska luvassa on vähän vauhtia ja turvallisia tilanteita.
Jos ei ostaisikaan sitä omakotitaloa... Tämä saatiin viikoks kokeiluun, kun kuulivat ketä me ollaan.Vasen tai oikee - kaikki tiet vie eteenpäin (muttei Roomaan)Totuus olisi kuitenkin paljastunut ennemmin tai myöhemmin, joten oman perseeni pelastaakseni (engl. to save my own ass) myönnän, että käytössämme oli vähän toisenlainen kulkuneuvo.
"000009 km" alla tuliterä maantielaiva eli Ford Galaxy, josta moni (vain lestadiolainen) olisi kateellinen
Yhden kesän kesätyö ikkunanpesijänä, toista ei tule.Montako suihkulähdettä näet kuvassa? Aivan, pidetään tuuletus kunnossa niin kukaan ei pahoita mieltäänTaianomaista katutaiteilua vähän isommalla hulahulallaAl Sheikh yritti pysäyttää pysäyttämättömän. Peli yhtä aktiivista kuin Brasilian puolustus välierässä
Footvolleyn ja footnetin hybridiä ohrantappuranpensasaidan ympäröimällä hotellin tenniskentällä.  Tuolla bundesliigan replikalla oli lyhyt, mutta kunniallinen matka joka päättyi kuvassa pienenä mutta vaarallisena näkyviin piikkeihin.
Juoksevan pahvin ruhtinaalle arvoisensa tuoli hotellissa joka oli nimetty keskiajan neron Leonardo da Vincin mukaan. Ehkä tämäkin mies saa joskus oman patsaansaJotkut tuli mestoille vähän _jäljessä_  #perunalla #kuvattu #teamselfieBrothers never bothers sano Retroitin miäs


Liikkuvan maalin esihistoriallisina kultapäivinä rakennettu rata oli vimosen päälle saksalaista laatua
SCHWEINHUUUND huusi Till Lindemann Rammsteinin keikalla, mutta ei tiennyt miten paljon se meille merkitseeKenties maailman ainut ase, joka ei ammu ohi" ~How many Finns? - Eight. ~We have two of these, please try. " Sanoi Itävallan koutsi loisteputket kädessä meidän posselle :)

Höyry Häyrinen tiesi heti (vai luuli tietävänsä) mistä kiikastaa, kun putkipommit räjähteli luotien kimmokkeistaSakemannit ovat olleet tietoisia Suomessa tutusta ilmiöstä eli ampumaratakuolemasta ja tehneet asialle jotain. Lauantai-iltana täällä oli paljon väkeä barbecue juhlien vuoksi... Eli siis joku tuli pitämään hauskaa ampumaradalle? Mitä helvettiäSillä sialla oli kärsääTee taidetta, jolla on merkitys. No tämä ei ainakaan ole sitä, mutta hyvältä näyttää. (Ehkä juuri se on...)Alla kokeilussa Mouchen uusi aluspaita, tästä lisää vielä tänä kesänä.Toiset vähemmän ja toiset enemmän latvasta lahoja, mutta kuka niitä normaaleja kaipaa?

Porukalla mihin vaan ;)Pitihän sinne jonkun mennä päivystämään.
Tomi-Pekka Heikkilä (menijo) / Lukasz Czapla POL \ Miroslav Janus CZE
10 metrin joukkuekilpailu
Yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää, ehkä siitä on vähän jääty mutta ei tämäkään huonolta näytä.


Vires in numeris

- J & S & T-P