7/13/2014

Maailman kovatasoisimmat autotalli ammunnat

Morjes!

40. Avoimet Luhangan kisat käytiin taas ampumassa, kun koutsi käski...
 Luhangassa on vuosittain ammuttu kovia tuloksia ja niinhän siinä kävi tänäkin vuonna. Tomppa tykitti tuloskorttiin ensin hitailla 299p. ja nopeilla perään 293p. Yhteistulos 592 on kova tulos ja sillä ansaitsi voiton. Tulos on myös Luhangan ampumaradan sivuava rataennätys, joka on Tompalla hallussa aiemmilta vuosilta. Ysikakkosen on Luhangassa ampunut myös Jani viime vuonna.

Ei suoriutunu Jannukaan huonosti päivän kisasta vaan ampui hitailla 296p. ja nopeilla 293p. Yhteistuloksella 589 pääsi Y-sarjan hopealle. "Meni taas aika viimesenpäälle kaikki niinku pitikin. Pientä epäuskoo oli kuitenki ilmassa ja ihan parhailta tuloksilta vältyinki muutaman hölmön ajatuksen vuoksi. Molempien sarjojen ekat 20 oli ihan loistavaa tekemistä. Ny pitää ymmärtää, että ei välttämättä mee enää kaikki kisat näillä tuloksilla loppukesään asti ja pitää alkaa tehdä duunii, jos tatsi uhkaa kadota." - J

Samin hitaat  oli 295p. ja nopeet 290. Tulos 585 ihan ok tulos, mutta päivän kovatasosessa kisassa sillä ylsi pronssille.Team Runnarit kolmoisvoittoon! Uncle Sam vaimarissa mies menestyksen takana
Fysioterapeuttimme Antti kilpaili ensimmäistä kertaa 40 vuoden jälkeen Luhangassa herrasmiestyyliin


Sarja ei ollut huono, mutta yleensä viimeisimmät asiat on mielessä päällimmäisenä. Viimeseen kahteen laakiin en ollut tyytyväinen ja pitihän siitä jotain feedbäkkii kirjotella, ettei tulis toiste sama virhe :)
Smithys Shooting Stadion Grand Opening Competition

Fyssarimme Antti rakensi isänsä pajaan sisäampumaradan keskelle ei-mitään :D. Kilpailu oli kutsukilpailu, jossa kilpailtiin vakavissaan, muttei tosissaan.  Kaikki ampui samalla aseella ilman varusteita 10m ilmahirveä 20lk ja ampujaa sai häiritä. Iltapäivän kisa meni lävitse hyvässä hengessä ja voittaja kolmikko saatiin selville :)

 1.  Tomppa               Team Runnarit           182
2.   Samppa               Team Runnarit           180
3.   Jarmo Pyyhtiä         Kymppi-64            175 (uusinnassa lentävä metso 20)
4.   Mika Heikkilä         Kymppi-64            175 (uusinnassa  sama elukka 11)
8.   Jamppa                Team Runnarit           159

Kiitokset Antille ja hänen perheelleen kilpailusta :)
Parhaimpia osuamia mitä tauluun sain. Tiesin jo entuudestaan, että ei pokka pidä kun saa muut huudella ja siinä se terävyys meniki hihitellessäKilpailun ylituomari tuloslaskennan jälkeen sijoituksia päivittämässäKolme parasta sai palkinnoksi palvikinkkua. "Parempaa ku jouluna"


J & S & T