9/05/2014

Vamos a un campo de tiro!

¡HOLA!

Ihanaa... pääsee taas näyttään itellensä isoihin kisoihin. Viimeks kaks vuotta sitten oltiin Ruotsissa MM kisoissa, jotka oli oman lajin kesken. Granadan kisat on kuitenki vielä astetta isommat, koska siellä on kaikki ISSF:n muutkin lajit ja medianäkyvyys on ihan eri luokkaa. 2010 olin messissä (niinkun Tomppa ja Samikin) Saksan Munchenissä vastaavissa kaikkien lajien MM -kilpailuissa ja sillon ei odotukset olleet muutaku että kokeileen pääsee. Suurinta osaa suomalaisista yleisurheilijoista lainaten lähettiin kattoon arvokisoihin kansainvälistä meininkiä ja hakeen kisakokemusta ;) 

Mutta tätä hetkee varten on valmisteltu jo monta vuotta, tää on ollu tähtäimessä jo pitkään ja nyt on aika lähtee taipaleelle. Jos johonkin voi valmistautua yhtä kovalla intensiteetillä neljän vuoden ajan niin se on kyllä elämistä antoisimmillaan. Kulunut vuosi intissä oli elämän parasta aikaa tähän mennessä, eikä parempaa kruunuu sille voi ollakaa kuin isot MM -kilpailut ja viimeinen kerta kisaten juniorisarjassa.

Täältä on noustu ja viimeistelytreenille ei parempaa paikkaa ookaan.

q:-D En mainosta, mutta näitä en toiste osta. Edelliskaudella tuli vielä näitä treenailtua ja purkeissa oli sattumaa jos monenlaista.


Toiset poltti tätä kynttilää metässä loppusodan merkeissä, itellä viikko meni herkistellessä. Kiitos PV:n timantille eli Urheilukoululle vuodenaikasista järjestelyistä armeijan ohella.

Lisää tapettia luvassa, jota on kiva katella ja muistella menneitä :')

- J''Ei uhoo vaan kovaa luottoo''

Oon nyt viimeset kolme viikkoo ollu kipeenä, mutta nyt alkaa oleen olotila vihdoin normaali. Viimeistelytreenit on menny hyvin niinkun treenit mun osalta aina meneekin ;)  


Vihdoin aletaan tosiaan oleen sen suurimman jännän äärellä. Grananda on mulle tuttu paikka vuodelta 2007, kun kilpailin siellä ekaa kertaa EM-kisoissa 14-vuotiaana. Se on hieno paikka ja sie on hyvät radat. Granadassa on tarjolla suurinta mitä meidän lajissa voi urheilija tavoitella. Mä päätin jo 2012 hyvin menneiden MM-kisojen jälkeen vaihtaa sarjaa aikuisiin, että olisin valmis kamppailemaan Granadan mitaleista miehissä. Nyt on kaks vuotta menny melkosella temmolla ohi. Työtä oon tehny enemmän kun ikinä näitä kisoja varten ja aion nauttia täysillä jokasesta suorituksesta Granadassa. Voin samaistua Janin sanoihin, että elämäni kaks viimesintä vuotta on ollut elämäni parhainta aikaa ja on mahtavaa, että vuoden kruunaa MM-Granada! <3

Lupaan antaa kaikkeni ;)

-S

No ni nyt on kesätyöt tehty alta pois ja seuraavat kaks viikkoo voidaan keskittyä MM-kisoihin. Fiilikset on katossa ja mieli virkeenä. Eilen tein Linttiksen kotiradalla viimeistelytreenin impparilla ja tänään on vielä vuorossa kevyt punttitreeni. Sitten alkaa oleen treenit tehty tälle kaudelle Suomen kamaralla. Huomenna lähetään reissuun ja pääsee taas haastaan itsensä kilpailun merkeissä. Katotaan sit viivalla, mikä on päivän kunto.

-T


Seuratkaa tiimin Facebook-sivustoa kisojen ajan. Sinne pyritään päivittään aina kisapäivän jälkeen mitä saatiin aikaseks! Blogitekstiä tulee varmaankin vasta kilpailujen jälkeen!