1/19/2015

Pilsen Grand Prix 2015

Tämän talven ulkomaan EM -näyttökilpailu


Tsekin matkasta jäi taas käteen sössöjä eli paikallista valuuttaa ja itse kilpailusta tiimille jäi käteen vain kokemusta. Suomen junnut menestyivät oikein mainiosti, kuten perinteenä on ollut. Alla olevien linkkien kautta näette kisojen tulokset ja Ampumaurheiluliiton eli Lassi Palon kilpailuraportin. 



Kilpailuiden yleinen taso oli hieman alakanttiin normaalista, johon vaikuttaa jo itsessään osanottajamäärä. Moni taisi jäädä kotiin, koska MM -kilpailut olivat juuri ja tätä kautta varten ei rahaa ole monen maan ampumaurheiluliitossa budjetoitu pienempiin kisoihin. Se ei tietenkään ole mikään syy, mutta aina ei meilläkään kisoissa kulje vaikka kovia poikia ollaankin. Tästä sisuuntuneena ja pettymykset nielleinä lähdemme entistä palavammalla himolla seuraaviin treeneihin ja kohti Porin EM -näyttökilpailuita, jotka ovat tammikuun lopussa.





Suomen joukkue. Ylhäältä vasemmalta: Mika (Meijän Mika)  Heikkilä, Mika (ME-maikki) Kinisjärvi, Tomppa, Jannu ja Niklas (Nikke) Hyvärinen. Alhaalta vasemmalta: Marika Karisjoki, Krister (Nalle) Holmberg, Sami, Elli Räsänen, Ville (Koukki) Häyrinen, Heikki (Sheikki) Lähdekorpi ja Topi (Hulk) Hulkkonen


Lentokenttähotellin aamupalalla... Miksi oon aina aiemmin herännyt neljältä kotoa kun tämä käy näinkin?


Jannulla hymy herkässä



Tomi-Pekka Heikkilä


Mika Kinisjärvi


Heikki Lähdekorpi


Jani Suoranta


Välillä on vaikeaa. Tavoitteet olivat korkealla, mutta ne eivät aivan kohdanneet todellisuuden kanssa. Mika Heikkilä sanoi myös minulle koko matkan ajan, että "herää todellisuuteen, maailma on edessäsi".

Jollain tapaa itsensä potkiminen kuitenkin aina maksaa vaivan. Jos on antanut kaikkensa niin ainakin jo siksi voi olla tyytyväinen. Kuten mainittua, kokemusta tarttui taas matkaan ja uutta puhtia saan ainakin omiin harjoituksiini. Kymmentäkään laukausta ei kilpailuissa vain ammuta, vaan se on henkisesti melko pitkä matka joka pitää aina hyviin tuloksiin päästäkseen taivaltaa. 


Mika Heikkilä


Elli Räsänen


Niklas Hyvärinen


Topi Hulkkonen


Lili Malcoiffe, FRA





Maxim Stepanov, RUS


Olga Stepanova, RUS





Tapi Tapo & Maxi Maxo



Running target Mixed medalists 1. Emil Martinson SWE 3. Miroslav Janus CZE





Running target Mixed medalists 2. FASS Uwe GER 1. Mika Kinisjärvi 3. Topi Hulkkonen


Running target Mixed medalists 2. IZMALKOVA Irina RUS 1. STEPANOVA Olga RUS 3. VOGELBACHER Daniela GER


Nyt laitetaan uus takki tilaukseen eli Mouchen 3D on tulossa niin Samille ja Janille. Tomon budjetti seuraa kenties perässä. Kuvassa päällä uutta materiaalia oleva aluspaita, jollaiset otetaan myös käyttöön. :) Mouchen Ursula Hurth mittailee

"Oho. Äijä on käyny salilla."


Veljekset on kyl kaikki kovassa tikissä...


Perunalla kuvattu, mut silti virallinen kisaselfie.



- J & S