7/14/2015

Suomipop festivaalit ja pari skabaa

Suomipop festivaalit

Ny on kesä! Siispä lähettiin Jannun kaa tsekkaan millanen festarimeininki löyty Jyväskylästä. Koko kesän Aamulypsyä kuunnelleena Suomipop kaupunkifestivaalit oli se oikea vaihtoehto päästä näkemään Suomen kovimpia artisteja ja pitää hauskaa. Ja kovat artistit olikin paikalla. Torstaina Happoradio, Jenni Vartiainen, Elastinen ja Apulanta. Perjantaina Arttu Wiskari, Anssi Kela, Anna Abreu, Jonne Aron, JVG ja Popeda :P

Alkuviikosta alko näyttään pahasti siltä et tulee oleen nihkee reissu kun sadetta ja ukkosta luvattiin tosi isolla todennäkösyydellä, mutta EI SATANU! Kaks päivää pelkkää aurinkoo! Aijaijai kun säät helli ja niin aina toistansa paremmat esiintyjät. Muhun eniten vaikkuttaneet esiintyjät oli Anssi Kela ja JVG. Kela veti täyden setin vaikka oli vielä kipeenä, mut anto kaikkensa ja veti täydellä tunteella aivan huikeen esityksen. JVG:n musa nostaa fiilarit aina korkeelle ja vie livenä veijareiden pomppiminen ympärilavaa feattaajiensa kanssa oli 6/5.


Näin kaukana lavasta ei oltu soitantojen aikana kun tuon kerran!

Jenni Vartiainen <3


Superlatiiveja saatiin elämään Elastisen räpätessä kaikille hymyt huulille
Ei tullu kahvimaitoo taputtamatta takas lavalle Arttu Wiskaria

Niin kuin jo aiemmin kehuin Anssi Kela oli huippu!


Perjantaina naikauneudesta vastasi Anna Abreu. Jannu: ''Se katto muhun'' ;)


Jonne Aaron ja yllätys feattaaja Matti Nykänen! :D

JVG sai yleisön hyppiin! Meinaan kylä #tarkenee 


Semmonen tapaus :D

Näin pitkänä miehenä oli pulavuosina kasvaneiden seassa kiva kattella kaikkia artisteja. Muutamilta rouvilta "pitkä poika" saikin kiitosta kun vähän tein tilaa, että kaikki näkee ees lavalle asti. Instagrami on nyt kans täynnään festarimatskua ja voi sanoo et näyn joka kolmannessa ainakin vähäsen. q:-D Julkisuus näköjään vaan tulee kun on oma ittensä. Mun lemppari, kuten päähinetyylistä vois arvata, oli tietenkin Jare & VilleGalle. Ne osaa inspiroida eka ittensä ja sit muutkin huikeilla seteillään urheiluräpin skenessä. Pistää omatkin ghettogeenit jyllään ja kai me viä Samsamin kaa joku räpäytys tehdäänki! Biitti on jo selvillä ja sanathan löytyy jo sydämestä. ;)


Luhangan kisat ja SSS 2015

Kolmas festaripäivä piti jättää käymättä, sillä Luhangasta löytyi taas jokavuotiset Luhangan kisat. Perinteisesti kovatasoinen kilpailu sai nytkin ihan mukavat kärkitulokset kun meikä ampu kesän parhaani 587 (296+291). Samaan pystyi myös Topi HULKkonen M20 sarjassa. Tyytyväinen täytyy olla. Ehkä SM-kisoihin vie muutama pinna lisää niin päästään huipputulokseen myös tänä vuonna :P
Mikko jännän äärellä :D

Kilpailun jälkeen jäi neljännestä sijasta taas vähän vajaa fiilis. Neljäs sija ja ekana ulos kinkuilta, kun käteen jäi suklaaharkko ja osallistujien suklaanappi. Olin pettynyt. Tuskaa ei lieventänyt yhtään Pekosen terävät sanat palkintojenjaossa: "Opettele poika ampuun!" Sanoin heti, että tämä Mikko muistetaan. Ens vuonna oon kovassa kunnossa myös Smithy's:in areenalla.

Luhangan osalta en päässyt tavanomaiseeni eli 590 +- pari pinnaa jäi ampumatta. Koutsin analyysi "tais olla Jannu viä alkuun festaritunnelmissa" osui ihan oikeaan sillä hitaat oli 290. Nopeille herätin itteni puolen tunnin päiväunien jälkeen ja tein hyvällä tsempillä 100 + 95 + 98 = 293. Mulle hyvät nopeet tuolla valmistautumisella. Fiilis on rento, mutta reipas Sipoon SM kisojen edellä! :)

Palkinnot kohallaan. Suussa sulavaa kylmäsavustettua palvikinkkua. Aijaijai! Kuvassa vas. Jannu, Mikko, Sami, Topi ja Katja. Katjasta tulevaisuudessa liikkuvan maalin huippu? Toivotaan ;)