2/09/2014

RUK -> UK = OK

Ciao,Johtohommiin! Jani valittiin rukkiin kolmentoista muun urkkilaisen kanssa. "Positiivinen lisäys tälle viikolle, kiitos luottamuksesta yksikön veljet :)" -J

Haminaan ei tarvitse lähteä jatkokoulutuksen vuoksi, koska Hennalassa on urheilukoululaisten oma upseerikoulu, sillä tavallisen joukko-osaston janttereiden kanssa ei meidän aikatauluilla ole juurikaan yhteistä. Lähiviikkoina johtamissilmää ei paljoa ehdi kehittää, kun ensi viikko ollaan Tanhuvaaran urheiluopistolla ja sitten melkein tulevatkin Moskovaan valmistavat urheilukomennukset. Muun muassa Tiedusteluharjoitus 2 jää pois mun ja Samin ohjelmasta EM -kilpailuiden vuoksi, joka on ammunnan herkkyyden kannalta tärkeää. Kolme päivää ja erittäin pitkää yötä on aina jonkunlainen fyysinen takapakki, kasvoit ihmisenä kuinka paljon tahansa. Valmistautumisajan myöntäminen EM-kilpailuihin jo sinällään kertoo, että urheilijan edut ovat etusijalla.

Yksi etuus on myös urheiluvälinekaappi

Toisaalta tällä määrällä mömmöjä pitää hieman hyllyä ollakin


Urheiluvalmennusta normipäivänä, palauttavaa treeniä :)


Torstaina lähdettiin Samin kotoo liikkeelle matkassa myös Lähdekorpi, samigaattorissa osoitteena jälleen "Ingå skyttbanan" tjsp. Taas useampi palanen loksahti kohdalleen Moskovan reissun suhteen, kun viimesetkin viisumihakemukset saatiin printattua radan tulostimella netistä ulos ja keskiviikkona Lahden Triossa kuvatut passikuvat lätkästiin papereihin. Nimi alle ja Venäjälle!

Myös ammuntareenit kulki paikoitellen niin että hymyillä saattoi (ainakin Sami ja Tomi). Mut pohjan kautta huipulle, tää on entuudestaan tuttu kuvio ;) Pidettiin fysiikastakin huolta tekemällä perjantai-illan ratoksi vauhtikestävyyslenkki ja sukkana perään kaksi kierrosta kuntopiiriä mökissä, väittäisin ettei niissä portaissa oo kukaam ennen niin viimeseen asti leukoja vetäny. Viimeset kolme molemmilla kierroksilla pakkotoistoina eli kaveri tuuppaa sen verran siivistä että päästään sinne ylös asti :)

Jani treenaamassa hitaitajuoksuja

Tomppa veti koko leirin treenit musat korvilla :)

Samin pidon kehitystä analysoitiin kiikarikameran avulla

Muistettiin vihreet spandexiliinat ottaa megeen niin tulihan taas pienet olkalihakset jumppailtua lävitse siinä samalla kuntopiirin väliajalla. Kroppaa himmailtiin alemmille kierroksille reenin jälkeen luonnollisimmalla tavalla mitä nyt on tarjolla eli hangessa kiepahtamalla! q:-D Jylmää kyytiä mut mitä vaan hyvinvoinnin eteen. Tässä pätkää viime vuodelta vastaavista harjoituksista.Leiri loppui vähän kesken, kun sunnuntaina radalla järjestettiin Suomen Metsästäjäliiton kilpailut eikä maajoukkue siksi enää olisi sekaan mahtunut. Lauantai iltapäivästä kohti Lahtea ja yöllä baanalle 8-D

Sotilaspenkkiä, ettei selkä ota damagee :)


No ei, vaan sunnuntaina kasarmin punelle. Nyt ei aleta löysäämään kun on työn makuun päästy, katellaan sitä yöelämää sitten kisakauden ulkopuolella.
-J&S