2/17/2014

Suomen mestari, hei! Suomen mestari, hei!

Liikkuvan maalin SM-kisat ammuttu:

Saldo:
Tiimille: molemmissa lajeissa SM-joukkuekultaa
Jannulle Y20-sarjan SM-kultaa ja hopeaa
Tompalle Y-sarjan SM-hopeaa ja pronssia
Sami Y-sarjan 4. ja 5.

Ja kisamietteitä:


Jannun mietteet,


Normaalijuoksujen kisaan lähdin innokkaana ja kovalla halulla taas ampua niin hyvin kuin taito riittää. 98 + 95 + 98 ammuin lungeilla eli hitailla juoksuilla, nopeilla homma lähti kovalla sykkeellä rullaan ku eka kymppi oli 99 yhdellä 9.9:llä :-D viidentoista laukauksen jälkeen yli-ihmismoodi kuitenki meni poikki, toinen kymppi 94 ja loppuakaan kohti ei enää taivaan avaimia löytyny nii 90 kasasin viimesellä kymmenellä. 574 on kuitenkin oma kauden paras ja oli kiva onnistumine ny ku oli valmistautunu hyvi viikolla. Täs tapaukses vaan yhen reenin ampunu ja muuten nukkunu, mutta toimi. Peruskisassa olin ykköne, medal matchissa SMn vei Heikki Lähdekorpi pistein 6 - 4.

Sekajuoksuilla taioin taululle ensin 187 ja toisella sarjalla vähän petrasin 191:n. 378 (92 + 95 + 94 + 97) oli tääkin kauden parasta syrjää tuloksellisesti, ja taas sai ideaa mitä tehä paremmin et ei mee vaikeemmatkaa laakit niin kauas kympistä ku tänään.

Jannu jännän äärellä :)

Kilpailun avaaminen harjoituspäiväkirjaan tapahtuu aina Jannun suorituksen jälkeen


Tomin osuus,

Lauantain normaalijuoksut sujuivat ihan ok. Ammunta pysyi hyvin omissa näpeissä, eikä suurempia ylläreitä tullut. Hitailla siis perus 292 ja nopeilla tasaisesti 291. Yhteensä siis 583, joka sivuaa omaa ennätystäni. Hyvä on tietää, että kun kaikki palaset loksahtaa kohdalleen, niin tuosta voidaan vielä parantaa. Medal matchit sujuivat vaihtelevasti. Ekasta ottelusta voitto, mutta toisesta tulikin sitten turpaan. Enemmän pitää pystyä ampumaan hyviä kymppejä, niin se vain on =D. No hopeeta kuitenkin.

Sekajuoksukisa sujui varsin tasaisesti (192+191 = 383), mutta muutama piste jäi uupumaan molemmista sarjoista. Tulos on kuitenkin sinnepäin. Ensi kerralla sitten keskemmälle. Sekajuoksuista siis pronssia,

Tiimille kaksi joukkue SM-kultaa :)
Tompalle SM-hopeeta sekareissa
Samin kisafiilarit,

Normaalijuoksuilla sain vihdoin taas 290pisteen hitaat. Ammunta oli jännityksestä huolimatta hyvää tekemistä. Nopeilla parin keskittymisvirheen takia ammuin pari huonoa laukausta loppuun, joten tuloksesta jäi uupumaan muutama piste 279p. Tää kisa toi kuitenkin luottamusta siihen, että pystyn ampuun vielä paremmin nyt kun kroppa ja ase on kunnossa :)

Sunnuntain sekareilla tein tasaiset sarjat 190+191 ja tulos 381 lämmitti mieltä. Vaikean talvikauden jälkeen tulos oli nyt jo sinne päin. Löysin kilpailusuorituksestani sellaisia asioita millä saan parempia tuloksia kilpailuissa. Jes! :) Tosi hyvillä mielin jatkan kohti Moskovaa, vaikka henk. koht. SM-mitaleita en Tampereelta saanutkaan.



Meidän fyssari Antti oli Tampereella pitämässä huolta meidän hyvinvoinnista :)

-J,T-P & S