2/14/2014

Valmiina SM-kilpailuihin!

Hellou!


Viime viikolla oltiin Inkoossa ja tällä viikolla MA-PE Tanhuvaaran urheiluopistolla. Viimeiset kovat treeniviikot ennen Moskovan EM-kilpailuja on siis tehty.

Minä (Jani) jäin kuumeen vuoksi kasarmille koko viikoksi. Kolme päivää makasin punkassa, neljäntenä nousin ylös kuolleista ja viidentenäkään en voi sanoa aikaansaaneeni yhtään mitään. Anteeksi raamatullinen viittaukseni, mutta leboa tarvitsee pää ja keho kun on talvikauden tärkeimmät päivät vasta tulossa, eli olihan tuokin lämpöaalto siunausta. Ainakin löytyy motia keskittyä SMissä ja itsenäisiin viimeisteleviin harjoituksiin ennen EM Moskovaa. Tuli muuten viikon aikana sukellettua taas eksymiseen asti www:n maailmaan ja sieltäkin löyty hyödyllistä uutta näkökulmaa fysiikkatreenejä silmäillen ;). Eteenpäi, oli melko ikävystyttäviäkin hetkiä oman yksikön ainoona varusmiehenä mut oli tää tavallaan nollaus. Parempi fressi epävarmuus kuin jossain vaiheessa romahtava ylikunto. Ja namisami jatkaa :)

Vihdoin on päästy treenaan kunnolla MÄÄRÄÄ! Itelläni on pitkään ollu sellanen tunne etten oo treenannu tarpeeks lajitreenejä, vaikka mulla onkin jo 13 000 laukausta tälle kaudelle. Nyt fiilis on erilainen. Kropassa tuntuu, että aseen kanssa on tehty oikeita treenejä viime päivinä. Oon myös höllänny vähän salitreeneissä, tehnyt enemmän kuntopiirityyppistä fysiikkatreenii sekä käynyt enemmän lenkillä. Hitaat kulkee, nopeet kulkee, pystyt kulkee :)



Paketti on ny hyvin kasassa!


Treenit vedettiin pahvitaulurataan. Se jos mikä tuo kovuutta :D




Käytän tällä hetkellä juoksu ja vapaa-ajan kenkinä Salomonin Spike- ja Speedcrosseja. Spikecrosseissa on nastat alla. Ei kuulu kun narina, kun juoksee peilijäällä. Suosittelen Salomonin kenkäperhettä kaikille :)




Meillä on tänä viikonloppuna liikkuvan maalin SM-kilpailut Tampereen Koskikeskuksessa, joissa meitsi puolustaa viime vuoden sekajuoksujen SM-kultaa :P Kisat alkaa lauantaina klo 10 hitailla juoksuilla. Kyseessä on talven toiseksi tärkeimmät kilpailut. Kisoja kannattaa tulla katsomaan, koska paikalla on SUOMEN PARHAAT liikkuvan maalin ampujat :)

Lähden kisoihin hyvillä mielin. Mun selkä alkaa oleen nyt kunnossa ja oon siitä tosi helpottunut. Kisakaverit, nähdään huomenna Koskarissa! :)


Ja Tomi viimeistelee...
Eli tää viikko on lähinnä palauduttu edellisestä kovasta viikosta ammunnan suhteen. Maanantaina ja keskiviikkona kävin puntilla tekeen perusvoimaa. Tiistaina reilun tunnin peruskuntolenkki juosten ja loppu viikosta vielä pari lyhyempää, ni pysyy kroppa hereillä :D. Tänään perjantaina kävin ampumassa viimeistelytreenin SM-kisoja varten ja kroppa tuntuu olevan kondiksessa. Pää on selvästi paljon virkeemmin mukana kuin edellisellä kovalla viikolla. Lepo on siis tehnyt tehtävänsä. Ei siis muuta ku Foortin keula kohti Mansea ja kisaamaan.


Loppua kohti paranee =P




-S,J,T