2/02/2014

Testejä, kokeita ja kovaa vääntöä


Hallo!

Havukoe, aliupseerikurssi 1:n loppukokeet ja Suomen Ampumaurheiluliiton fysiikkatestit on pitäny tän viikon kiireisenä. Nyt viimeinenkin tiimin jäsen on havukokeensa suorittanut eli olemme jossain määrin onnistuneita tiedustelijoita kaikki kolme. Lisää meitä yhdistäviä tekijöitä, tiimihenki vaan paranee.

Sissihavumme olemme ansainneet.
36 tunnin yhtämittainen sykkiminen vei tajunnan melko uudelle tasolle jälleen kerran, raskain suoritus ikinä, mutta paljon jäi noistakin synkistä hetkistä korvan taakse. Kuten lempiluutnantti Urheilukoulusta sanoi: "sitten kun on paskaa housussa, vituttaa että ahdistaa ja munatkin jäässä niin siinä vaiheessa ihminen oppii itsestään yllättävän paljon", pitää täysin paikkansa. Elämyskoulu tarjoaa jotain vähemmän haasteellistakin tulevina viikkoina kun edessä on valmennusleiriä, urheiluvalmennusta ja komennuksia, kun EM-kilpailut lähestyvät (kiitoradalle luultavasti 28.2.).


Askeettiset aamupalan raaka-aineet, mutta kaikki mitä hyvinvointiin tarvitaan (+ravintolisät)

Tässä nähdään että oppilas ei ole mikään arvo, isoin mies ja pienin sänky

Kisakalliossa oltiin lauantaina ja sunnuntaina tekemässä liikkuvuus, lihaskunto ja kehonkoostumusmittauksia. Omalta osaltani jätin rankimmat runnomiset väliin sillä viime viikko meni Pahkajärven maastossa Vekarajärvellä ja havukoe oli Padasjoen mäntyviidakossa, järkevän peliliikkeen tehdessäni jätin polkupyöräergon äjjien keskinäiseksi iloksi :)

Rennoo alkulämpöö

Haluu menestyä yhtä paljo ku hengittää, oikee meininki!

Koodari ottaa dataa vastaan ku voima puhuu. "Anything is posible if you simpily be" -Samsam

Sami ihan finaalissa, tulihan todistettua myös että maksimisyke ei ole = 220 - oma ikä

Testien tulokset kertoivat mm. seuraavaa:
- Peruskuntomme on tällä hetkellä ampujalle hyvä, eli oikeita asioita on tehty
- Janin fitness indeksi lähes täydellinen 99/100, Samin 83/100
- Hapenottokyky Samilla 53 ml/kg/min, Janin mittaustulos lokakuussa 52 ml/kg/min
- Samille oli tullut mittaa lisää 1cm :')


Viime kerrasta parani, paitti hauberi on supistunu.

Illalla päivällisen nautittuamme pääsimme harrastamaan jälleen yhtä olympiamenestyslajia, jonka suomalaiskuningas on Markku Uusipaavalniemi. Nöyräksi pistää kun laitetaan kumilätkä kengän alle ja mennään jäälle taiteilemaan harja kädessä. Olihan mukava kokeilla :)


Swivel sweeper valmiina toimiin

Ei tasapaino pysyis ilman harjaa alkuunkaan :F

Sunnuntaina aamuherättelyn järjesti huippumeloja Anne Rikala kuntosalin puolella. Useimmilla kuntotesteissä huomattuja puutteita alettiin alustavasti paikkaamaan monipuolisilla keskivartalon kontrollia korostavilla liikkeillä, huomasin itsekin millaista on maata lankussa jos ei ole palautunut täyden rinkan kantamisesta vielä alkuunkaan. Joitain virikkeitä saimme myös olkapään pienten lihasten kuntouttamiseen ja ajauduimmekin kotimatkalla Kärkkäiselle ostamaan kuminauhat.


ZINGOOOO, nyt alko kuminauhaleikit!

Paikanpäällä piipahti Suomen Ampumaurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Aarrekivi, joka piti hetken oppituntia maajoukkueurheilija sopimuksesta. Allekirjoitimme kaikki kolme nuo sopimukset eli olemme jälleen virallisella statuksella maajoukkueurheilijoita. Sitten Lahteen keittämään sumbit!

Tompalle "kiitoksia" :-D





J&S&T